Azure Roadshow

Inlagd , av e-man


e-man och Microsoft bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium angående integration och utveckling i molnet med hjälp av Microsoft Azure

Vid detta möte får du en djupare inblick in i framtidens molnlösningar för integration och systemutveckling. e-man och Microsoft berättar om några olika referensprojekt.

Efter seminariet blir det mingel med enklare dryck och tilltugg där du får träffa några av Nordens ledande experter inom området för frågor och diskussioner.

Det finns ett begränsat antal platser till seminariet så se till att anmäla dig i tid!

När och var?

Ort Datum Plats
Örebro Onsdag 16 november 2016 e-man AB
Nikolaigatan 3
Örebro
Göteborg Tisdag 22 november 2016 e-man AB
Kronhusgatan 7
Göteborg

 

Talare:

Kristoffer Lannö – Microsoft AB

Gustaf Ridderstolpe – e-man AB

Magnus Petersson – e-man AB

Joakim Schütt – e-man AB

Agenda:

17:30        Välkommen. Introduktion. Microsoft och e-man

18:00        A Tag in a Cloud – The Heisenberg Selection Engine

Gustaf Ridderstolpe berättar om One Seco – alla tjänster samlade – från corporate web via kundsystem som e-handel, orderhistorik, self-service och kontakt med säljare till interna säljstöds-, uppföljnings- och liknande system.

Hur hanterar man Worldwide prestanda och tillförlitlighet? Hur kan man utveckla en sån här lösning och samtidigt minimera inlåsning i vald molnplattform?

Lösningen lanseras under oktober 2016. Rykande färskt!

18:45        Fika / bensträckare

19:00        En hybrid integrationslösning med Azure

Joakim Schütt och Magnus Petersson berättar om hur Swedish Match har börjat nyttja Microsoft Azure och hur den resan har varit. Hur har man börjat? Vad kör man i molnet idag och vad är kvar on-premise kring integration? Vad har fungerat bra och mindre bra? Hur har man gjort för att nyttja det bästa från molnet men även kunna nyttja befintliga lösningar?

19:30      API-management i Azure

Vi lever i en värld där data sägs vara den nya oljan och där API:er utgör verktygen för att komma åt och använda den. Oddsen är stora att er organisation redan har värdefulla APIer utvecklade för något tidigare ändamål, men vet övriga i organisationen om att de finns? Har ni data som andra kanske rentav skulle vara villiga att betala för? Under denna halvtimme berättar Kristoffer Lannö från Microsoft om hur ni kan nyttja API Management i molnet för enkel hantering och distribution av era API:er.

20:00     Mingel, dryck och tilltugg. Nätverkande och diskussioner.

21:00     Avslut

Anmälan:  Skicka e-post med namn och företag till emelie.lundros@e-man.se

 

 

Tillbaka till alla nyheter