Bli en del av vårt IDC

Inlagd , av e-man

e-mans IDC är ett slipat gäng som arbetar tätt tillsammans för att snabbt och effektivt lösa komplexa problem i våra kunders miljöer.

Vi söker erfarna personer till långa förvaltningsuppdrag och utveckling i vårt IDC (Integration Delivery Center).  I dagsläget arbetar vi med följande integrationsplattformar: Microsoft BizTalk, Azure och TIBCO. Vi fokuserar på att leverera en kundbaserad helhetstjänst till våra förvaltningskunder och inte endast support och förvaltning utan snarare nytta, förbättring och utveckling i både lösningar och platform. På e-man IDC har du möjlighet att arbeta med alla dessa uppgifter runt en kund i så kallade DevOps-team

På e-man är det högt i tak och god stämning även när det är mycket att göra, det är prestigelöst och behöver du hjälp knackar du lämplig kollega på axeln för en frågestund. Kunskapsspridning och kompetensutveckling sker både oorganiserat och organiserat i form av teknikluncher och frukostseminarier med inbjudna föreläsare och kunder.

e-man IDC har kontor på Badhusgatan i centrala Västerås. Kontoret i Stockholm ligger vid Medborgarplatsen och vi har även kontor centralt i Örebro och Göteborg.

Vi söker dig som:
• brinner för problemlösning
• sätter kunden i första rummet
• har flera års erfarenhet av integrationsutveckling
• har relevant utbildning

Du ska ha erfarenhet av:
• förvaltning
• utveckling av integrationslösningar så som Microsoft BizTalk, TIBCO eller OpenSource.

Placeringsort: Västerås
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan med CV till ann-mari.renmark@e-man.se

Vill du veta mera om tjänsten kan du kontakta förvaltningsansvarig i Västerås:
Ann-Mari Renmark
Tel: 021-15 63 30
Mob: 073–6448706
e-post: ann-mari.renmark@e-man.se

Tillbaka till alla nyheter