Bolagsstämma i e-man AB

Inlagd , av e-man

e-man fortsätter att växa och har ökat omsättning med 11% och årets resultat med 147% jämfört med föregående verksamhetsår.

 

e-man gruppen omsatte under sitt sextonde år 115 miljoner kronor och gjorde ett resultat på 9,4 miljoner före skatt. På bolagsstämman torsdagen den 13 oktober på e-mans kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm fick 20 aktieägare ta del av årsredovisningar och framtidstankar. e-mans styrelseordförande sedan 2004, Bo Ekman, höll i klubban och ledde förhandlingarna på e-mans årliga stämma.

e-man finns idag på fyra orter i Sverige och har partnerskap med enheter i Chennai i Indien och Cebu i Filippinerna.

– Våra outsourcing partners är en viktig nyckel till vår framgång de senaste åren, säger Hans Sollerman.

En annan förklaring till det fina resultatet det senaste året är att molnsatsningen i dotterbolaget e-man Connect AB har börjat bära frukt och att våra engagerade medarbetare återigen hjälpt våra kunder att lyckas.

– Satsningen började bedrivas i ett eget bolag 2013 och under det senaste året har vi fått en bra ekonomi i affären genom att nya stora kunder har valt oss som leverantör på sin resa in i molnet, säger Hans Sollerman.

Precis som tidigare år kommer e-man att disponera 1,5% av vinsten till välgörande ändamål. I år kommer pengarna gå till två olika mottagare. Little Lamb School i Chennai, Indien för att förse skolbarnen med ägg och byn Kartong i Gambia för att fortsätta stödja vårdinrättningen som finns där.

För frågor avseende detta pressmeddelande kontakta
e-man AB VD Hans Sollerman 0730602500

 

Tillbaka till alla nyheter