ABB

Inlagd , av e-man

Kvalitetsförbättring i förvaltningen av integrationsplattformen

e-man har jobbat med ABB sedan 13 år tillbaka i olika typer av projekt. Allt eftersom har samarbetet fördjupats. Sedan 4 år tillbaka har e-man och ABB haft ett nära samarbete kring integration.

Vi började med att hjälpa dem att ta fram strategi. Först behövde man se över olika lösningar och arkitekturer i ABBs Biztalk plattform som vid det tillfället var byggd på gammal teknik som Microsoft ville uppgradera. Då hade de en annan samarbetspartner via outsourcing som genomförde själva utvecklingsarbete men efter en tid började e-mans konsulter plockas in för vissa utvecklingsarbeten också. Sedan dess har e-man alltid haft resurser på ABB i projekt kring integrationsplattformen.
abb-p-image

ABB

Förvaltningsåtagandet

Sedan sommaren 2013 har e-man tagit över förvaltningsåtagandet av plattformen i Sverige och Norra Europa. Efter att e-man tog över förvaltningen av integrationsplattformen rapporteras att verksamheten upplever att kvaliteten har höjts.

Om ABB

ABB (www.abb.com) är ledande inom kraft- och automationsteknik. Deras lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för energiföretag och industrier. Koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 103 000 medarbetare. ABB Industry Solutions ansvarar för utveckling, tillverkning och försäljning av utrustning och system för automatisering och effektivisering av olika typer av verksamheter. Verksamheten betjänar företrädesvis företag inom metall- och mineral-, skogs-, kemi- och läkemedelsindustri samt marin verksamhet.

www.abb.com

Tillbaka till alla nyheter