Claes Ohlson väljer e-man

Inlagd , av e-man

Clas Ohlson väljer Integrationsspecialisten e-man

Clas Ohlson har valt e-man AB till samarbetspartner när Clas Ohlson skall utveckla sin nya integrationsplattform som skall stödja både de befintliga affärerna men också säkerställa Clas Ohlsons framtida expansion. E-mans uppgift är att vara rådgivare, arkitekter samt att utveckla integrationer.
Produkten som är stommen i lösningen är Microsoft BizTalk Server.
Magnus Söderberg IT-chef Clas Ohlson

Vi valde e-man för deras djupa kompetens angående systemintegration och att de kunde påvisa detta genom ett förslag som passar oss väl. Clas Ohlson ser fram emot ett långsiktigt och nära samarbete.
Hans Sollerman VD e-man

Clas Ohlson är ett av Sveriges snabbast växande företag med starka expansions planer. Integration blir här helt avgörande när affären skall växa. Vi på e-man har bevisat i tidigare projekt att vi kan skapa kostnadseffektiva och förvaltningbara integrationslösningar till våra kunder. E-man är oerhört tacksam för att vi får vara partner till Clas Ohlson i ett av deras viktigaste IT-projekt.
Om Clas Ohlson Clas Ohlson är en varuhuskedja noterad på Stockholmsbörsen med butiker i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. I Sverige och Norge säljer vi även våra varor via postorder och internet. Clas Ohlson har ett brett sortiment av produkter inom hus, hem, el, teknik, multimedia och fritid. Sortimentet förnyas hela tiden för att möta kundernas behov. Alla produkter köps in och vi har cirka 800 olika leverantörer spridda i 30 länder.
Om e-man

e-man är ett konsultföretag som erbjuder marknaden kvalificerade IT-tjänster inom systemutveckling, systemintegration samt integrationsförvaltning. e-man har idag kontor i Örebro, Västerås, Stockholm och Göteborg. Företaget grundades år 2000 och har haft förmånen att hjälpa kunder såsom SAS, ABB, Fortum, Strålfors, Outokumpu med flera.

För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta

Hans Sollerman

Tel: +46 (0)19-16 52 00

Mob: +46(0)730-60 25 00

E-post: hans.sollerman@e-man.se

eller
Magnus Söderberg IT-chef Clas Ohlson 070-324 44 78

Tillbaka till alla nyheter