Comfort-Kedjan AB väljer e-man

Inlagd , av e-man

Comfort-Kedjan AB har valt e-man AB till samarbetspartner när Comfort skall byta ut sin befintliga integrationsplattform mot en ny. E-mans uppgift är att migrera från den gamla till den nya integrationsplattformen, vara rådgivare, arkitekter samt att utveckla densamma.

Sofia Stenegård, Ansvarig IT Processer, Comfort-Kedjan

”Vi valde e-man för deras bevisade kompetens angående systemintegration . Att de även har kompetens både på vår gamla integrationsplattform såväl som vår nya gjorde inte vårt val svårt. Comfort-Kedjan nya integrationsplattform kommer att byggas i BizTalk där e-man har så lång erfarenhet av produkten att de till och med förpackat ett integrationsramverk som kvalitetssäkrar, snabbar upp utvecklingstiden och förenklar förvaltningen nu och i framtiden. Comfort-Kedjan ser fram emot ett långsiktigt och verksamhetsnära samarbete.”

Hans Sollerman, VD e-man.:

”Vi är jättelada för att Comfort-kedjan valde oss. Vi på e-man har bevisat i tidigare projekt att vi kan skapa kostnadseffektiva och förvaltningbara integrationslösningar till våra kunder. E-man är oerhört tacksam för att vi får vara partner till Comfort-Kedjan i ett av deras viktigaste IT-projekt.”

 

Om Comfort-Kedjan

 

Comfort är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 600 certifierade montörer och 65 butiker. Vi erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar – allt från material och installation till service och underhåll – inom värme och vatten. 2009 omsatte kedjan 4,2 miljarder kronor . Läs mer om oss på www.comfort.se

Tillbaka till alla nyheter