e-man 2013 – en årskrönika

Inlagd , av e-man

Januari

Året började bra för e-man då vi fick sällskap av Magnus Lindwall som tog plats som enhetschef på kontoret i Göteborg. Som om inte det var tillräckligt fantastiskt kom vi också iväg på en konferens i Loka där alla medarbetare deltog i gemenskap och kompetensutevckling. Januari var också månaden då vi fick veta att vi utsetts till ledande inom att skapa kundnöjdhet enligt Radar Groups  leverantörskvalitetsgranskning.

Februari

Den 28 februari ägde Örebrogalan rum och e-man var nominerad till Årets Näringslivspris som vi sedan vann! Motiveringen löd: Med ett stort lokalt engagemang med humanistiska värderingar är företaget ett av de ledande inom sitt område. Ett starkt ledarskap ger nöjda och engagerade medarbetare. Bakom framgången står en kompetent personal som bär gemensamma värderingar i mötet med kunden.

Mars

Den första mars hade bolaget e-man connect ab verksamhetsstart.

April

Bland annat var april månaden då e-man ställde ut på Vitalismässan i Göteborg.

Maj

Mycket hände i maj men det roligaste var att vi släppte ett whitepaper om integrationsstrategi.

Juni

I juni var det sommarfest på flera av e-mans kontor. Vi sponsrade även Tällberg Forum.

Juli

Semester.

Augusti

Vi fick en ny enhetschef i Stockholm, Patrik Skragge. Sedan åkte hela e-man på läroresa till San Francisco och Silicon Valley.

September

I september kunde vi berätta att vi fått ABB som ny förvaltningskund och dubblerat tjänsteområdet e-man IDC. e-man connect deltog även på AWS Nordic Summit.

Oktober

Under den här månaden besökte vi TIBCO’s konferens TUCON 2013 vilket några medarbetare sedan bloggade om. Oktober var också den månad då vi tog över förvaltningen av PostNords centrala integrationsmiljön.

November

Första veckan i november började Sofia Stenegård som ny enhetschef på Örebro-kontoret. Den 5 november var e-man  med som utsällare och talar på Radar Group Summit. e-man var också värd för en ‘live coding session’ med Rob Ashton arrangerat av SweNugÖrebro.

December

Så här i slutet på året ser vi fram emot 2014 med många spännande projekt på gång. Vi ser även tillbaka på 2013 med stor glädje. Tack till alla våra kunder, partners och medarbetare för att ni är med och skriver berättelsen om e-man!

Tillbaka till alla nyheter