e-man får ny Integrationsförvaltningskund

Inlagd , av e-man

Pressmeddelande 2013-09-04

e-man får ytterligare en Integrationsförvaltningskund och dubblerar tjänsteområdet Integrationsförvaltning

e-man har idag ingått avtal med ABB Sverige avseende förvaltning av deras integrationslösning som är utvecklad på Microsoft integrationslösning BizTalk. Avtalet gäller ett år med option till förlängning årsvis. För e-man är affären den andra stora inom integrationsförvaltning detta år och ligger till grund för en dubblering av förvaltningsenheten. Leverans till ABB kommer att ske från e-man Sverige och vår indiska enhet.

Hans Sollerman, CEO e-man ab:

”e-man har arbetat med ABB sedan starten och vårt långa samarbete har gett förutsättningar för att utveckla effektiva IT-lösningar. Vi är glada och tacksamma för förtroendet och det är en stor förmån att få jobba med så duktiga och dedikerade människor som ABB:s medarbetare. Tillsammans kan vi utveckla stabila och kostnadseffektivalösningar som stödjer verksamheten.”

Om e-man

e-man är ett konsultföretag som erbjuder marknaden kvalificerade IT-tjänster inom systemutveckling, systemintegration och integrationsförvaltning. e-man har idag kontor i Örebro, Västerås, Stockholm och Göteborg.  I radar Groups årliga leverantörskvalitetsrapport 2012 blev e-man en av fem svenska IT-leverantörer som skapar störst värde för sina kunder. Företaget grundades år 2000 och har haft förmånen att få hjälpa kunder som ABB, Strålfors, SAS, Systembolaget, KF, Outokumpu med flera. Läs mer om oss på www.e-man.se

 

För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta

 

Hans Sollerman, VD e-man 0730-602500

24415bs

Tillbaka till alla nyheter