e-man inleder ett strategiskt samarbete med Gislen Software i Indien

Inlagd , av e-man

e-man har sedan 2007 arbetat med outsourcing i ett nära samarbete med Indiska och Filippinska utvecklingsresurser. e-man har i dessa projekt lärt sig vilka utmaningar och möjligheter man tillsammans kan lösa i ett nära samarbete. Under senare år har det framkommit ett ökat krav från marknaden att e-man måste kunna skala upp resurser och sänka kostnaden för vissa tjänster. Detta har inneburit att e-man sökt en samarbetspartner som kan hjälpa till att möta kundernas behov och krav.
I samband med några av e-mans senaste integrationsförvaltningsåtaganden har kunderna direkt efterfrågat utökad service vad gäller support, förvaltning och utveckling av applikationer i våra kundåtagande.
Det är med stor glädje och förväntan e-man nu har inlett ett samarbete med Gislen Software och deras medarbetare. Målet är att bygga upp ett dedikerat team i Indien som tillsammans med e-mans förvaltningsorganisation i Sverige ser till att kunderna får en tjänst som fungerar och löser incidenter snabbt.

 

Om Gislen Software

 

Gislen Software startades av den svenske entreprenören Mikael Gislen och har tillhandahållit outsourcade utvecklingstjänster sedan 1994. Gislen Software har ett team av duktiga utvecklare i Chennai (fd. Madras) i Södra Indien, som fokuserar på att leverera högkvalitativa IT lösningar som hjälper kunder att nå sina kritiska IT mål. Företaget har mycket låg personalomsättning och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 Tick-IT. Gislen Software tränar sina medarbetare i hur man framgångsrikt skall jobba över kulturgränserna. Bland kunderna märks TNS-Sifo, SKF, samt norska Q-Free.

För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta

Hans Sollerman
Mobil: +46730-60 25 00, www.e-man.se

 

Eller

 

Mikael Gislén
Mobil +91-98415 91223, www.gislen.se

Tillbaka till alla nyheter