e-man tecknar nytt teårigt ramavtal med SAS

Inlagd , av e-man

SAS har gett e-man fortsatt förtroende av vara en av få ramavtalsleverantörer. Efter fyra lyckosamma år tillsammans i ett nära samarbete har SAS beslutat att e-man får fortsatt förtroende att vara med och leverera kostnadseffektiva IT-lösningar. e-mans kompetens angående integrationsrelaterade lösningar var avgörande när SAS koncernen beslutade att förlänga ramavtalet ytterligare tre år, 2013-2015. e-man kommer att leverera systemutveckling, integration och förvaltningstjänster inom detta ramavtal.

Hans Sollerman VD e-man

”Att e-man får vara en av SAS utvalda ramavtalsleverantörer är mycket glädjande och är ett resultat av ett mycket gott och nära samarbete under mer än fyra år. SAS IT-organisation präglas av hög kompetens, stor erfarenhet och de har ett stort leveransansvar där vi som partner kan vara med och stödja SAS övergripande affärer. Vilket känns oerhört stimulerande för alla oss här på e-man.”

Om SAS

SAS koncernen är Norra Europas ledande flygbolagskoncern och erbjuder flygtransporter och flygrelaterade tjänster. Scandinavian Airlines och Blue1 är medlemmar i världens största flygallians, Star Alliance™. SAS koncernens lojalitetsprogram SAS EuroBonus infördes 1992 och har mer än 2,8 miljoner medlemmar.

Tillbaka till alla nyheter