e-mans viktigaste satsning – utveckling av våra medarbetare för våra kunders bästa

Inlagd , av e-man

e-man har förmånen att idag arbeta med ledande företag i hela världen. Flera av dessa kunder är globala och ledande inom sin bransch. Under de senaste månaderna har e-man upplevt en ökad efterfrågan på våra tjänster från stora svenska industriella företag och organisationer. Sedan 1 juli i år har antalet anställda ökat med 20 %.

 

 

För att möta kunders krav, säkerställa leverans till marknaden och se till att leverera mervärden har e-man sedan 1 ½ år arbetat med att utveckla sina ledare.

 

 

e-man har valt att utgå ifrån förhållningssättet och ledarteorin i Utvecklande Ledarskap™. Det är en vidareutveckling av Transformational Leadership – den enda ledarmodell i världen där forskare har kunnat påvisa en positiv påverkan på lönsamhet och resultat.

 

 

Actea Consulting AB (fd Tango Mentor) är det förtag som e-man valt ut som leverantör. De är med och driver utvecklingen av ledarskap och medarbetarskap i Sverige.

 

 

Nu tar vi nästa steg och låter våra medarbetare få samma grundplattform som våra ledare.

 

”För oss som finns till för våra kunder är det nödvändigt att vi har rätt förutsättningar för att kunna hjälpa våra kunder att nå sina mål. I mötet med dessa behöver vi verktyg och genuin förståelse för våra kunders behov och önskemål.
Resultatet av en ledarutvecklingsinsats kommer först när ledaren får medarbetarnas effektivitet, ansvartagande och motivation att öka så att effekten märks ute hos kunden.
Jag lovar alla våra befintliga och kommande kunder att ni kommer märka av detta som något oerhört positivt och lönsamt för er.”

 

Hans Sollerman VD e-man

 

 

”Att skicka ledare på kurs är en sak, att få dem att implementera sina kunskaper i konkreta handlingar och synliggöra detta i verksamheten är något helt annat. Detta kräver att ett företag, dess ledning och dess anställda ständigt fokuserar på dessa frågor, sätter mål och tar fram tydliga handlingsplaner. I UL mäts i vilken grad ledarskapet slår igenom, dvs vilken effekt ledarskapet får på medarbetarna, deras förmåga och vad de behöver för att prestera på ett sätt som får effekt ute hos kund, intern som extern.
Det är i denna utveckling vi haft förmånen att stötta ledare och medarbetare på e-man.”

 

Marie Gustafsson, Actea Consulting AB

Tillbaka till alla nyheter