Inför årsstämma

Inlagd , av e-man
e-man fortsätter att växa och har ökat omsättning med 19% och rörelseresultatet med 90% jämfört med föregående verksamhetsår.

e-mangruppen omsätter nu mer än 100 miljoner kronor och på ordinarie bolagstämman fredag den 9 oktober på Clarion i Örebro kommer ca 18 aktieägare att träffas för att ta del av årsredovisningar och framtidstankar. e-mans styrelseordförande sedan 2004, Bo Ekman, håller i klubban och ska leda  förhandlingarna på  e-mans årsstämma. Detta berättar vd:n Hans Sollerman som är en av grundarna till e-man AB.

e-man finns idag på fyra orter i Sverige och har partnerskap med enheter i Chennai i Indien och Cebu i Filippinerna.

– Vår största tillväxt i personal kommer att ske utomlands under de närmaste åren, säger Hans Sollerman.

e-mans stasning på att hjälpa kunder med att integrera sina IT-system har gjort att företag som SAS, Postnord, Systembolaget, ABB, Swedish Match m.fl. låter e-man ta ett allt större ansvar avseende integrationsrelaterade IT-system.

e-man har också utvecklat och finansierat en molnlösning, e-man Connect AB som säljer integration på kran.

– Vi gjorde denna satsning i ett eget bolag 2013 och nu ser vi att det tar fart och flera nya stora kunder har valt oss som leverantör för att hantera sina nya integrationer, säger Andreas Wallberg som driver satsningen tillsammans med Joakim Andersson. Andreas är också en av grundarna till e-man AB.

För frågor avseende detta pressmeddelande kontakta
e-man AB VD Hans Sollerman 0730602500

Tillbaka till alla nyheter