Integration som tjänst stödjer Sonats affärsprocesser

Inlagd , av e-man

e-man AB, som sedan 2002 hjälpt företag och organisationer med att skapa kostnadseffektiva integrationslösningar har nu utvecklat en systemintegrationslösning i molnet som gör att stora initiala investeringar i licenser, driftplattformar och utvecklingsprojekt kan minimeras. Affärsmodellen är att kunderna endast betalar per integration. Det unika med Integration som tjänst är att viss affärslogik ligger i integrationslagret och förädlas allteftersom data skickas igenom lösningen. Lösningen stödjer också vissa affärsprocesser som är generella.
Första kunden som e-man levererar denna molntjänst till är Sonat.

 

Sonat AB är Sveriges ledande utvecklingspartner inom Supply Chain Management. Sonat förädlar och driver logistikprocesser hfos sina kunder och i många fall behövs systemintegration som kan hantera data/information på ett säkert, stabilt och kostnadseffektivt sätt. Tillsammans i ett mycket nära samarbete har Sonat och e-man utvecklat en lösning som snabbar upp och höjer kvalitén på den information som flödar genom systemen och minskar eller helt eliminerar felen i flödet av informationen.

 

Kjell Rundqvist VD och grundare Sonat AB:

 

”För att kunna möta marknadens krav och utveckla våra kunders supply chain har vi investerat i en integrationslösning där vi effektivt kan integrera information från olika aktörer och skapa en helt ny form av informationsförädling som dramatiskt ökar värdet på våra tjänster. Vi får kontroll på all information, kan säkerställa kvalitén och samtidigt effektivisera de operativa processerna. Med vår nya plattform för integration- och processstyrning, IPS, och tillsammans med e-man kommer vi nu att kunna erbjuda marknaden helt nya tjänster inom vårt affärsområde Freight & Logistics Management.”

 

Hans Sollerman VD e-man AB:

 

”Med vår unika komptens och långa erfarenhet av att skapa systemintegrationslösningar som stödjer våra kunders processer vara det ett enkelt beslut att hjälpa Sonat med denna lösning. Vi har byggt en IAAS molnlösning som har övervakning, loggning, felhantering som i normala fall är en mycket stor investering för mindre eller mellanstora företag. Nu kan dessa företag få samma funktion som bara var möjligt att få genom att investera i mjukvara och stora utvecklingsprojekt. Vi är imponerade av den unika branschkännedomen som finns inom Sonat och vi är glad att de valde oss som partner i denna affär.”

 

Om Sonat

 

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Affärsidén är att skapa ökad konkurrenskraft åt kunderna genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass.
Sonats tre affärsområden är Supply Chain Management, Freight and Logistics Management och Retail. Oberoende av område så levereras uppdragen antingen som en Outsourcing – där Sonat tar ett löpande funktionsansvar för kundens supply chain – eller som ett affärsutvecklingsuppdrag, Business Development.

För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta
Hans Sollerman
Mobil: +46 730-60 25 00, www-e-man.se
Eller
Kjell Rundqvist
Mobil:+46 708-62 22 71, www.sonat.se

Tillbaka till alla nyheter