Ny på e-man: Västerås

Inlagd , av e-man

Hur är det att jobba på e-man?

I serien ”Ny på e-man” har vi frågat våra nyanställda.

 

micke_västerås

Michael Carlmatz

När började du på e-man?

I slutet av oktober 2013.

Varför ville du jobba på e-man?

Min granne, som jobbar på e-man, nämner ofta hur bra hon trivs. Jag tog kontakt med hennes chef och fick ett riktigt gott intryck av företaget. Ett framåt och expanisvt företag som värnar om de som jobbar där var bilden som jag fick.

Vad är dina intryck av e-man så här långt?

Mitt intryck hitills är att jag trivs väldigt bra, både med arbetskamrater och med e-man andan. e-man framstår som ett  vänligt och varmt företag. Satsningen på kompetensutveckling upplever jag som mycket positiv.

 

Vill du jobba hos oss på e-man i Västerås? Annonsen hittar du här.

Tillbaka till alla nyheter