Om oss

 

Vi ser världen med våra kunders ögon

För att uppfylla våra kunders behov krävs kompetenta, erfarna konsulter med ett brinnande intresse för att hitta innovativa lösningar på kundspecifika problem. Kompetenta, öppna och prestigelösa.

Vi mäter regelbundet kundtillfredsställelsen med olika undersökningar. Våra kunder uppfattar oss som kompetenta, öppna och prestigelösa med stor integritet.

Värderingar

På e-man styrs vi av våra värderingar. Det finns fyra värdeord som är extra viktiga för oss:

Omsorg

Vi ska ta hand om varandra och uppfylla våra kunders förväntningar på oss, liksom vi ska ta hand om vår inre och yttre miljö.

Öppenhet

Vi delar med oss av erfarenhet och kompetens. Både bra och dåliga nyheter ska förmedlas.

Respekt

Vi ska alltid respektera varandra och våra kunder. Var och en har rätt att föra fram sina åsikter och förtjänar att vi lyssnar. Vi talar aldrig illa om andra eller varandra.

Professionalism

Kundens önskemål och bästa är det som driver oss. Kvalitet ska genomsyra allt vi gör. Vi ska aldrig leverera något halvfärdigt eller dåligt. Genom att leverera mer än vad som förväntas av oss bygger vi vårt rykte som pålitlig partner.

CSR & Miljö

 

1,5% av vår vinst

För ett värderingsstyrt företag som e-man är det självklart att stödja angelägna verksamheter, som trots små medel från samhället gör stora och betydelsefulla hjälpinsatser direkt till mottagarna.

Miljöberättelse

Det är naturligt för e-man AB att engagera sig i samhällets långsiktiga utveckling. Vi är miljödiplomerade enligt Svensk miljöbasstandard. Vårt främsta mål är att ständigt minimera vår miljöpåverkan både internt och hos våra kunder.För mer information om e-mans engagemang för hållbarhet och samhällsansvar, läs gärna vår Miljöpolicy och Miljöberättelse 2015 . Vi har också klimatkompenserat  för 93ton CO2-utsläpp under 2015. Projektet är ett CDM-projekt med Gold Standard, vilket är den bästa certifieringen. Det övervakas bl.a. av revisorer från FN och garanterar att CO2 reduktionen inte skulle ha kommit till utan dettta projekt.

Tällberg Forum

Som sponsor av Tällberg Forum får vi utbyta idéer om allt från miljöfrågor till företagsutveckling med människor som gör en avgörande skillnad i sin del av världen.

Team e-man hos Kiva

Kiva är en ideell organisation som genom mikrolån sammankopplar människor över hela världen i en strävan att minska den globala fattigdomen.

Vi stödjer idrotten

De allsvenska fotbollsdamerna i KIF Örebro grejade 2010 stadens första vinst i Svenska cupen, efter seger mot Djurgården. I Västerås stödjer vi innebandytjejerna i Rönnby IBK som vann SM 2013.

e-man open

På de anrika grusbanorna vid Fridnäs genomförs i början av maj varje år tennistävlingen e-man open. Genom vårt sponsorskap hoppas vi kunna hjälpa klubben att utveckla sin fina ungdomsverksamhet.

Partners

 

Partners

 

Microsoft

Microsoft grundades 1975 av Bill Gates och Paul Allen. Huvudkontoret ligger i Redmond, Washington, USA. Företaget finns representerat i över 85 länder och regioner med ca 120,000 anställda.

TIBCO Software

TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) levererar världsledande lösningar för realtidstransaktioner och affärsintegration. Under nästan 20 år har TIBCO levererat innovativa programvaror som hjälpt över 2 000 världens ledande företag att starkt förbättra sina resultat och sin effektivitet.