CSR & Miljö

 

1,5% av vår vinst

För ett värderingsstyrt företag som e-man är det självklart att stödja angelägna verksamheter, som trots små medel från samhället gör stora och betydelsefulla hjälpinsatser direkt till mottagarna.

Miljöberättelse

Det är naturligt för e-man AB att engagera sig i samhällets långsiktiga utveckling. Vi är miljödiplomerade enligt Svensk miljöbasstandard. Vårt främsta mål är att ständigt minimera vår miljöpåverkan både internt och hos våra kunder.För mer information om e-mans engagemang för hållbarhet och samhällsansvar, läs gärna vår Miljöpolicy och Miljöberättelse 2015 . Vi har också klimatkompenserat  för 93ton CO2-utsläpp under 2015. Projektet är ett CDM-projekt med Gold Standard, vilket är den bästa certifieringen. Det övervakas bl.a. av revisorer från FN och garanterar att CO2 reduktionen inte skulle ha kommit till utan dettta projekt.

Tällberg Forum

Som sponsor av Tällberg Forum får vi utbyta idéer om allt från miljöfrågor till företagsutveckling med människor som gör en avgörande skillnad i sin del av världen.

Team e-man hos Kiva

Kiva är en ideell organisation som genom mikrolån sammankopplar människor över hela världen i en strävan att minska den globala fattigdomen.

Vi stödjer idrotten

De allsvenska fotbollsdamerna i KIF Örebro grejade 2010 stadens första vinst i Svenska cupen, efter seger mot Djurgården. I Västerås stödjer vi innebandytjejerna i Rönnby IBK som vann SM 2013.

e-man open

På de anrika grusbanorna vid Fridnäs genomförs i början av maj varje år tennistävlingen e-man open. Genom vårt sponsorskap hoppas vi kunna hjälpa klubben att utveckla sin fina ungdomsverksamhet.