Outokump väljer e-man i ytterligare 3 år!

Inlagd , av e-man

Outokumpu Oyj förlänger befintligt support och förvaltningsavtal med e-man AB. Det tidigare femåriga avtalet förlängs nu med ytterligare tre år. Avtalet omfattar förvaltning och support av Outokumpu Integrationsplattform.

Juha Koljonen, CIO Outokumpu:
e-man har varit vår systemintegrations leverantör sedan 2006. Vi är mycket nöjda med de tjänster e-man har levererat och det är därför naturligt att vi fortsätta ett gott samarbete med att förlänga avtalet ytterligare 3 år.

Hans Sollerman VD e-man:
Jag känner mig stolt och glad över det förtroende Outokumpu visar e-man genom att förlänga vårt befintliga kontrakt. Tillsammans har vi lyckats minska kostnaderna med 43 % under 5 år och volymerna har ökat med ca 300 %. Nu ska vi fortsätta att arbeta tillsammans för att effektivisera Outokumpus integrationsplattform ytterligare, säger Hans Sollerman, VD e-man AB.

Integrationspecialisten e-man grundades 2000 och har kontor i dag i Stockholm, Göteborg, Västerås och Örebro, där de arbetar med kunder och partners på tre kontinenter. Som experter på systemintegration, underhåll/support av integrationslösningar och system är e-man en naturlig samarbetspartner när svenska och internationella företag vill effektivisera, utveckla och växa globalt.

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål och har visionen att bli den självklara ledaren gällande rostfritt stål. Kunder i en rad olika branscher använder koncernens rostfria stål och tjänster över hela världen. Det är helt återvinningsbart, underhållsfritt, samt mycket starkt och hållbart material, rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har cirka 8 000 anställda i mer än 30 länder.

Örebro 2011/09/12
För mer information kontakta Hans Sollerman, e-man AB, +46-730-602500, hans.sollerman @ e-man.se eller Juha Koljonen, Outokumpu Oyj, + 358-40-741 4411 Juha.Koljonen @ outokumpu.com

Tillbaka till alla nyheter