SAS outsourcar till Integrationsexperten e-man

Inlagd , av e-man

SAS outsourcar till Integrationsspecialisten e-man

SAS har under våren implementerat sin nya integrationsplattform, SAS Enterprise Integration Platform. e-man som varit med under projektets utveckling har därefter valts som förvaltningspartner i ett avtal som löper på tre år.

– ”e-man möter våra högt ställda krav på kvalité, funktion och kostnadseffektivitet”, säger Björn Fagerstedt VP IT Architecture & Program Management på SAS, ”därför har vi valt e-man som partner gällande förvaltningen av vissa funktioner avseende SAS integrationsplattform. Vi ser fram emot ett samarbete där vi jobbar nära varandra och säkerställer fortsatt funktions- och kostnadseffektivitet.”

– ”Vi har haft förmånen att hjälpa SAS med integrationsrelaterade frågor sedan 2004”, säger Hans Sollerman VD på e-man och fortsätter, ”att vi nu får det stora förtroendet att förvalta och supporta SAS integrationsplattform och ICC är glädjande och passar väl in i den verksamhet vår integrationsförvaltning redan har tillsammans med några av Sveriges största företag.”

Om SAS

SAS koncernen är Norra Europas ledande flygbolagskoncern och erbjuder flygtransporter och flygrelaterade tjänster. Scandinavian Airlines och Blue1 är medlemmar i världens största flygallians, Star Alliance™. I koncernen ingår också flygbolaget Widerøe och SAS Cargo. SAS koncernens lojalitetsprogram SAS EuroBonus infördes 1992 och har mer än 2,8 miljoner medlemmar.

Tillbaka till alla nyheter