Seco Tools väljer e-man till samarbetspartner

Inlagd , av e-man

Seco Tools väljer e-man till samarbetspartner.

 

Seco Tools har valt e-man AB till samarbetspartner när Seco Tools skall vidareutveckla sin webb- och intranätplattform för att kunna skapa tjänster som skall stödja och stärka de befintliga affärerna. e-mans uppgift är att vara arkitekter och projektledare. Produkten som är stommen i lösningen är EPiServer.

 
Lena Wiig-Berglund, Corporate Web Master på Seco Tools:

 

”Vi valde e-man för deras djupa kompetens angående webbutveckling och att de kunde påvisa detta genom ett förslag som passar oss väl. Deras djupa kunnande inom integrationsområdet passar oss också väl. Seco Tools ser fram emot ett långsiktigt och nära samarbete.”

 
Hans Sollerman, VD e-man:

 

”Seco Tools är för e-man en helt ny kund och vi är tacksamma och glada för att Seco Tools valde oss som partner i denna affär. Vi ser nu fram emot ett långsiktigt och nära samarbete i våra gemensamma projekt.”

 
Om Seco Tools

 

Seco Tools-koncernen, med huvudkontor i Fagersta, har cirka 4 500 anställda över hela världen och en nettoomsättning på cirka 4 900 MSEK.
Cirka 95 procent av nettoomsättningen sker till marknader utanför Sverige. Seco Tools finns representerat i ett 60-tal länder och har drygt 50 helägda utländska dotterföretag samt ett nära samarbete med ett stort antal agenter och distributörer över hela världen. Tillverkningen sker till största delen vid fabriker i Sverige, Tjeckien, Frankrike och Indien.

 

Tillbaka till alla nyheter