Sökes: Biztalk & .net utvecklare till e-man

Inlagd , av e-man

Biztalk & .net utvecklare till e-man

Vill du utvecklas inom Microsoft Biztalk, Azure eller .net? Då är du den vi söker för rekrytering till e-man. Vi behöver förstärkning i Västerås, Örebro och Stockholm. I rollen kommer du arbeta nära kunderna och realisera deras idéer.

Välkommen med din ansökan!

Om uppdragsgivaren

e-man har drygt 100 entusiastiska medarbetare i Örebro, Västerås, Stockholm och Göteborg med en stark ambition att expandera i Sverige och övriga Norden.

e-mans värdeord är omsorg, öppenhet, respekt och professionalism och det genomsyrar hela företaget. e-man erbjuder en arbetsmiljö där ledare och medarbetare ställer upp för varandra och där det finns en stark vilja att alltid göra sitt bästa.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ta fram integrationslösningar tillsammans med e-mans kunder. Som integratör arbetar du brett med allt från arkitektur & design till utveckling. Du kommer att vara en del av kedjan i att implementera, testa samt driftsätta och ansvara för uppföljning. Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens olika behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbete och har eftergymnasial examen inom IT. Du drivs av utmaningar och utvecklar kreativa lösningar. Självklart vill du vara med i utvecklingen av teknik och metoder inom e-man och IT-området i stort.

Du har förståelse för konsultrollen, är både engagerad rådgivare och utförare, samt har viljan att omsätta dina kunskaper i konkreta lösningar. Du är självständig, tar initiativ och trivs i en roll med eget ansvar.

Skicka din ansökan till:

Sofia Sundqvist, COO.

Sofia.sundqvist@e-man.se

Tel: +46767618460

 

Tillbaka till alla nyheter