Systembolaget AB outsourcar förvaltningen av sin integrationsplattform till e-man AB under 3 år

Inlagd , av e-man

Systembolaget AB har valt e-man som sin förvaltningspartner avseende den integrationsplattform som Systembolaget har byggt upp under flera år. Uppdraget innebär att e-mans framgångsrika förvaltningsmodell som bygger på ITIL och anpassade processer och verktyg kommer att sänka kostnaden för Systembolaget AB under de tre åren som avtalet stipulerar.

 

Hans Sollerman VD e-man AB:

 

”e-man har sedan 2003 jobbat med Systembolaget AB från och till. Ibland i oerhört intensiva och framgångsrika projekt, ibland i korta uppdrag. Att vi nu får förmånen att hantera en av Systembolagets viktigaste IT-processer, systemintegration, känns både utmanande och glädjande. För oss är det också glädjande att få jobba med Systembolagets personal som besitter hög kompetens, har stor integritet och vet vad de vill”

 

Kenneth Aspegårdh, ansvarig förvaltare Integration, Systembolagets IT-avdelning:

 

”Vi valde e-man för deras fokus avseende integrationsförvaltning och att de kunde möta våra högt ställda krav. Vi ser fram emot ett nära samarbete där vi gemensamt skall säkerställa stabilitet och tillgänglighet av vår Integrationstjänst”

 

Om Systembolaget AB:

 

Systembolaget har 418 butiker och mer än 500 ombud på mindre orter. Ombuden lagerhåller inga varor utan sortimentet finns tillgängligt för beställning.
Utbudet av varor i Systembolagets butiker är brett och kvalitetstestat. Det fasta sortimentet består av totalt cirka 2 300 artiklar. Dessutom lagerför leverantörerna cirka 9600 artiklar som finns tillgängliga för beställning i alla butiker samt via systembolaget.se. Hela inköpsprocessen sker märkesneutralt och är kvalitetscertifierad. För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta

 

Kenneth Aspegårdh

 

Mobil 072-727 79 29, www.systembolaget.se

För mer information angående detta pressmeddelande var vänlig kontakta
Hans Sollerman
Mobil: 0730-60 25 00, www.e-man.se

Tillbaka till alla nyheter