Vi stödjer Musikhjälpen 2016

Inlagd , av e-man

Musikhjälpen 2016 – Barn i krig har rätt att gå i skolan

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

 Sedan 2008 har Musikhjälpen ägt rum varje år veckan före jul och spelats in i olika städer runt om i landet. I år är temat för insamlingen ”Barn i krig har rätt att gå i skolan.”

Fr.o.m måndag 12/12 till söndag 18/12 äger Musikhjälpen 2016 rum. I år står den berömda glasburen på Stortorget i Örebro, nära e-mans kontor. Årets programledare är Kodjo Akolor, Little Jinder och Howlin’ Pelle Almqvist.

För oss på e-man har det alltid varit viktigt att engagera oss i viktiga frågor både i vårt lokala samhälle och i vår globala omvärld. Att barn i hela världen, även i områden med krig och konflikt ska få rätt förutsättningar för att kunna gå i skolan är en självklarhet. Därför känns det helt naturligt för oss att stötta Musikhjälpen. Vi har skänkt en gåva till insamlingen uppmuntrar nu våra partners, kunder och konkurrenter att också bidra!

Läs mer om insamlingen och olika sätt du kan bidra på både som privatperson och företag på www.musikhjalpen.se 


mh_vi_stodjer_2016

Tillbaka till alla nyheter